Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Declaratiile oficiale ale ministrului de Finante privind cota unica de impozitare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: schimbarea cotei unice, cota unica de impozitare, reducerea tva, codul fiscal, cas

Ministerul de Finante publice a emis un comunicat prin care informeaza ca, urmare a unor afirmatii false sustinute in context electoral, preluate de mass-media, cu privire la modificarile regimului fiscal, ministrul finantelor publice, Ioana-Maria Petrescu face urmatoarele precizari:


"Este regretabil faptul ca un candidat politic pune interesele electorale mai presus de orice, acreditând drept certitudini informatii false, preluate, partial, de la un post de televiziune, fara a face o minima verificare. Anunţurile facute sunt doar minciuni, pe care doresc sa le resping categoric. Este o lipsa de responsabilitate si o dovada de viziune pe termen scurt, impardonabile chiar si in context electoral.

Vreau sa precizez ferm ca, din punctul meu de vedere, nu exista nicio intentie cu privire la schimbarea cotei unice de impozitare de 16%!

Guvernul isi asuma si sustine cu tarie scaderea cotei CAS cu 5 puncte procentuale pentru angajatori. CAS redus se va aplica in continuare, asa cum ne-am angajat. Avem resurse pentru compensarea aplicarii acestei masuri.

Referitor la impozitul pe mijloacele de transport si la impozitul pe teren, in proiectul noului Cod fiscal, aflat in lucru, se are in vedere mentinerea prevederilor din Codul fiscal aflat in vigoare. Prin urmare, si in acest caz afirmatiile sustinute sunt false si nu au legatura cu realitatea.

Dimpotriva, acest Guvern a redus povara fiscala: acest Guvern este cel care a redus TVA la produse de panificatie si intentioneaza reducerea TVA in continuare si la legume si fructe, este cel care a scazut CAS si care a eliminat peste 90 de taxe si tarife parafiscale".


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Declaratiile oficiale ale ministrului de Finante privind cota unica de impozitare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016