Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Hotararea nr. 84/2014 privind calculul actuarial al contributiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: hotararea nr84/2014, pensii private, fondul de garantare, calculul, sistemul de pensii

Hotararea nr. 84/2014 privind calculul actuarial al contributiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 828 din 13 noiembrie 2014.



AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA SECTORUL SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE

Hotarare privind aplicarea in anul 2015 a prevederilor art. 10 alin. (1) din Norma nr. 2/2013 privind calculul actuarial al contributiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii privat.

Avand in vedere prevederile art. 36din Legea nr. 187/2011 privind infiintarea, organizarea si functionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private,

in baza dispozitiilor art. 2 alin. (1) lit. c) si d), art. 3 alin. (1) lit. b), art. 5 lit. c), art. 6 alin. (1) si (2) si ale art. 7 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 113/2013, cu modificarile si completarile ulterioare,

in urma deliberarilor din cadrul sedintei Consiliului din data de 29/10/2014,

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara adopta urmatoarea hotarare:

Art. 1. - Pentru anul 2015, Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private isi constituie necesarul in baza valorii rezultate din calculul cel mai recent, respectiv cel pentru anul 2013, efectuat conform modelului stabilit prin Norma nr. 2/2013 privind calculul actuarial al contributiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private, aprobata prin Hotararea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private nr. 3/2013, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 130 din data de 12 martie 2013.

Art. 2.– Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Art. 3. – Fondul de Garantare a drepturilor din sistemul de pensii private duce la indeplinire prevederile prezentei hotarari.

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara
Misu Negritoiu
Bucuresti, 7 noiembrie 2014
Nr.84


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Hotararea nr. 84/2014 privind calculul actuarial al contributiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016