Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Investitiile noi in turism vor fi suplimentate prin fonduri anuntate de Ministerul Economiei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 17 Aug. 2016 Exclusiv
Tags: investitii turism, ministerul economiei, mediul de afaceri, turism, activitate economica

Guvernul a aprobat recent HG nr. 120/2010 privind aprobarea Listei cuprinzand programele si proiectele de investitii in turism si a surselor de finantare a documentatiilor tehnice si a lucrarilor de executie a programelor si obiectivelor de investitii in turism, precum si pentru aprobarea criteriilor de eligibilitate a programelor si proiectelor de investitii in turism, cu modificarile si completarile ulterioare.


Prin acest document se faciliteaza finantarea unor proiecte de investitii in turism precum si finalizarea obiectivelor de investiții aflate in derulare si a caror finantare a fost intrerupta dupa anul 2013. Astfel, "pana la finalul anului 2016, prin deblocarea a 43 de milioane lei se vor putea finaliza cateva proiecte majore de investitii in infrastructura turistica.

Vom acorda prioritate proiectelor aflate intr-un stadiu avansat de executare, 80-90% si ma refer, de exemplu, la obiectivele turistice situate in localitatile Borsec, Govora, Voineasa si la domeniile schiabile din Campulung Moldovenesc, Petroșani si Lupeni (Straja)", a spus ministrul economiei, comertului si relatiilor cu mediul de afaceri, Costin Borc.

Vicepremierul a adaugat: "Am considerat necesar sa suplimentam bugetul ANT si ma bucur ca am reusit, cu ocazia rectificarii bugetare, sa transferam 4 milioane de lei pentru actiuni de promovare. Vom putea continua astfel sa ne consolidam prezenta online intr-un domeniu in care componenta digitala este definitorie. Dezvoltam și transformam platforma nationala de turism online intr-un portal modern si integrat de turism si, de asemenea, alocam fonduri pentru o serie de actiuni importante de marketing orientate catre incoming."

Toate aceste masuri, initiate de catre Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, vor contribui la valorificarea resurselor turistice de care dispune Romania, la dezvoltarea destinatiilor turistice si cresterea calitatii serviciilor in turism, pentru ca acest domeniu sa se impuna ca o activitate economica prioritara in cadrul sistemului economic national.
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Investitiile noi in turism vor fi suplimentate prin fonduri anuntate de Ministerul Economiei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016