Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

5 motive sa treci la o aplicatie de pontaj si resurse umane

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Apr. 2021
5 motive sa treci la o aplicatie de pontaj si resurse umane
Tags: pontaj, resurse umane, software, iflow, legislatie fiscala

Nu esti sigur ca vrei sa incepi utilizarea unei aplicatii de pontaj si HR? Sunt atat de multe tipuri de aplicatii si metode prin care iti poti gestiona angajatii, incat devine imposibil sa incerci toate optiunile si sa alegi ce e mai potrivit pentru tine. Citeste acest articol pentru a afla ce este un soft de pontaj si resurse umane si afla care sunt cele cinci motive pentru care ar trebui sa incepi utilizarea unei astfel de aplicatii.

Ce este aplicatia de pontaj si resurse umane?

Intr-o forma simpla, este o platforma care combina mai multe functionalitati necesare pentru managementul angajatilor si a timpului de lucru. Aplicatia de pontaj si resurse umane este un sistem prin care se pot genera cereri, documente si rapoarte automat si care stocheaza tot istoricul angajatilor tai.

 

Indiferent daca ai sau nu un departament de resurse umane, in momentul in care incepi sa ai angajati in companie, incepi sa ai diferite responsabilitati de management.

 

5 motive pentru care ar trebui sa implementezi o aplicatie de pontaj si resurse umane in compania ta

 

  1. Salvezi timp pretios

 

Automatizezi procese repetitive care iti ocupa tie sau personalului HR prea mult timp. Timpul tau va putea fi folosit in alte scopuri care sa ajute la dezvoltarea business-ului tau. Daca esti ocupat constant sa adaugi informatii manual, sa verifici toate cererile individual si sa le confirmi cu angajatii tai, gandeste-te ca poti salva tot acel timp. Companiile care au implementat iFlow spun ca pregatirea pontajului dureaza de 5 ori mai putin.

 

  1. Nu mai ai pierderi financiare

 

Toate pontajele tale vor fi 100% corecte. Un pontaj corect rezulta in calcule salariale conforme cu realitatea. Vei avea siguranta ca toti angajatii sunt platiti corespunzator si la timp. Pe langa acest lucru, poti monitoriza timpii de lucru de pe fiecare proiect, astfel incat vei putea aproxima corect balanta cost - profit.

 

  1. Rapoartele tale sunt conform legislatiei

 

Pontajul si condica de prezenta sunt mereu pregatite si pot fi generate in cazul unui control ITM. Vei avea siguranta ca orele de weekend, noapte si sarbatoare sunt calculate corect. De asemenea, angajatii tai s-au pontat la lucru, iar tu ai detalii exacte despre data, ora si locatia de unde au efectuat pontarea.

 

  1. Toate informatiile sunt in cloud si la un click distanta

 

Scapi complet de dulapuri pline de dosare si de asemenea PC-ul sau laptopul de servici nu mai are informatiile imprastiate in mai multe foldere. Totul se poate regasi intr-un singur soft care nu necesita descarcare, deoarece informatiile raman salvate.

 

  1. Angajatii tai au autonomie

 

Angajatii tai au acces la o multitudine de setari Self-service prin care se pot ponta singuri, isi pot adauga cereri de concediu, ore suplimentare si invoiri, isi pot programa telemunca si pot descarca adeverinte direct completate. De asemenea, isi pot urmari zilele de concediu disponibile si utilizate si au acces la pontajul lor individual. Pot afla rapid daca si-au indeplinit sau nu norma. In cazul in care exista mai multe schimburi de lucru in compania ta, angajatul are acces si la planificarea facuta de catre administratori.

 

Fa alegerea corecta

Daca aceste 5 motive suna ca si rezolvarea unor probleme cu care te confruntai pana acum, este momentul sa testezi aplicatia online pentru HR - iFlow.

 

Aplicatia de pontaj si resurse umane iFlow este potrivita atat pentru afacerile medii si mari, cat si pentru afacerile mici. Pretul accesibil, perioada de proba, ajutorul in implementare, training-ul angajatilor, suportul tehnic gratuit pe toata perioada contractuala si deschiderea catre feedback-ul clientilor sunt factorii care fac diferenta intre iFlow si alte aplicatii de pe piata. Echipa profesionista te va ajuta sa ai cea mai usoara trecere la mediul digital.

 

Creeaza-ti un cont  si testeaza gratuit aplicatia de pontaj si resurse umane iFlow.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "5 motive sa treci la o aplicatie de pontaj si resurse umane":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Cum sa fii mereu pregatit pentru verificarea ITM
Mai multe articole despre iflow
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016