Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Competitia Afacerea ta ofera finantare si consultanta micilor antreprenori

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Mai. 2015 Exclusiv
Tags: cifra de afaceri, competitie, provident, afacerile, afacerea ta

Provident Financial Romania a dat startul competitiei "Afacerea ta", dedicata micilor antreprenori romani. Antreprenorii interesati sa-si dezvolte afacerea se pot inscrie pana in 7 iunie pe www.sigurantafinanciara.ro/afacereata si pot castiga 3 premii a cate 1.000 de euro si cate 10 ore de consultanta de business cu Marius Ghenea, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania.


Pentru a putea fi inscrise in competitie, business-urile trebuie sa aiba o cifra de afaceri de cel mult 50.000 de euro in 2014 si pana la 5 angajati.

Mecanismul si regulamentul integral al competitiei, alaturi de formularul de inscriere sunt disponibile pe Siguranta Financiara, centrul online de resurse de educatie financiara si antreprenoriala sustinut de Provident. Un juriu compus din specialisti din mediul de business si condus de Marius Ghenea, va evalua afacerile si va desemna cele trei business-uri castigatoare la finalul lunii iunie.

Competitia "afacerea ta" isi propune sa incurajeze mediul antreprenorial, unul dintre cele mai dinamice segmente economice din Romania. Unul din cinci romani considera contextul economic din ultimii ani oportun pentru dezvoltarea unei afaceri, iar investitia in propriul business este considerata printre cele mai avantajoase din economie de catre 47% dintre romani, potrivit unui studiu efectuat de Novel Research la initiativa Provident Financial Romania, la finele anului 2013.

"Afacerea ta" reprezinta o continuare a campaniei comerciale "Fotografa", povestea unei tinere pasionate de fotografie care, cu un imprumut simplu, venit la momentul oportun, o ajuta sa isi transforme hobby-ul intr-o mica afacere. Spotul face parte din campania de repozitionare a Provident Financial Romania demarata in 2013 sub sloganul "Cand este important pentru tine".


Sursa: Provident Financial Romania
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Competitia Afacerea ta ofera finantare si consultanta micilor antreprenori":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016