Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

S-a stabilit un grup de lucru pentru rambursarea TVA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 02 Mar. 2011
Tags: tva, rambursare, patronate, prestari servicii, cota unica

Reprezentantii Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) si ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, au avut o intrevedere in care au discutat despre TVA, cota unica si contributiile ...


Reprezentantii Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) si ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, au avut o intrevedere in care au discutat despre TVA, cota unica si contributiile sociale.

"Am stabilit ca in fiecare luna, pe data de 1, vom avea astfel de intalniri. Am mai stabilit doua grupuri de lucru care se vor intalni incepand din aceasta saptamana pe doua subiecte, unul fiind atragerea fondurilor europene si, in special, rambursarea TVA-ului pentru acei antreprenori care sunt implicati in atragerea de fonduri.

Am mai ridicat problema platii celor care lucreaza in sectorul public pe fonduri europene si domnul ministru a promis o ordonanta de urgenta prin care acesti specialisti vor putea incheia contracte de prestari servicii, urmand sa fie platiti suplimentar pentru aceasta activitate din afara orelor de program", a declarat Dan Matei Agathon, vicepresedintele ACPR, citat de Realitatea.net.

La randul sau, ministrul Ialomitianu a declarat ca "Patronatele au solicitat reducerea TVA si a cotei unice. Le-am spus ca in momentul de fata nu putem sa luam o decizie in acest sens. Subiectul ramane deschis pentru ca putem sa evaluam impactul, sa vedem ce s-ar intampla daca am reduce.

Dar, in momentul de fata, nu putem lua o asemenea decizie. Le-am spus foarte clar ca luam in serios reducerea contributiilor sociale. Colegii mei din ministerul de Finante si din ministerul Muncii lucreaza la variante de lucru si speram ca in termen scurt sa luam o decizie", a spus Gheorghe Ialomitianu.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "S-a stabilit un grup de lucru pentru rambursarea TVA":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016