Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ecologistii vor reducerea TVA si la rechizitele si manualele scolare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Mar. 2011
Tags: tva, alimente, rechizite, manuale, semnaturi

Partidul Ecologist Roman a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca initiaza Campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea proiectului de lege ce vizeaza reducerea TVA-ului la ...


Partidul Ecologist Roman a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca „initiaza Campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea proiectului de lege ce vizeaza reducerea TVA-ului la 5 % la produsele alimentare de baza. Aceasta actiune se va desfasura in colegiile reprezentate de deputatii Puterii - PD-L, UNPR, UDMR, minoritati.

Actiunea va fi demarata miercuri, 30 martie 2011 si va avea forma unei scrisori adresata fiecarui deputat al Puterii, avandu-i ca semnatari pe cetatenii pe care acestia ii reprezinta in Parlamentul Romaniei.

Campania face parte dintr-un proiect mai amplu al Partidului Ecologist Roman ce vizeaza reducerea semnificativa a TVA-ului la produsele alimentare de baza, medicamente, rechizite si manuale scolare. In acest moment, un grup de specialisti ai Clubului Ecologist Roman, condus de dr. ec. Daniel Ionescu, efectueaza un studiu cu privire la impactul asupra economiei nationale si a oportunitatii introducerii acestui demers legislativ in viitoarea sesiune parlamentara.

Partidul Ecologist Roman propune o abordare organica a fiscalizarii prin TVA a produselor mentionate mai sus, in fapt a acumularilor de TVA pe intreg lantul de productie incepand de la achizitionarea materiilor prime, pana la consumul final al populatiei.
Rezultatele preliminare ale studiului efectuat de grupul de specialisti (care vor fi prezentate saptamana viitoare in conferinta noastra de presa) ne permit sa consideram ca afirmatiile ministrului finantelor Gheorghe Ialomitianu referitoare la imposibilitatea reducerii TVA la produsele de baza, sunt incorecte si lipsite de profesionalism”.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ecologistii vor reducerea TVA si la rechizitele si manualele scolare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016