Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Discutii MFP. Ce tara a apreciat progresele economice ale Romaniei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Mar. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, mfp, finante publice, investitii, politici fiscale

Pe fondul discutiilor care privesc restrictiile de pe piata muncii din Marea Britanie pentru romani si bulgari, iata ca mai exista si manifestari de simpatie si chiar de apreciere.



Astfel, va informam ca in data de 11 martie 2013, domnul  Daniel Chitoiu, Viceprim-ministru, Ministrul Finanţelor Publice s-a intalnit cu E.S. domnul Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti.

In cadrul intalnirii, cei doi demnitari au abordat teme referitoare la stadiul reformelor structurale prevazute in angajamentele Romaniei cu institutiile financiare internationale, la potentialul de dezvoltare al relatiilor economice bilaterale dar si la perspectivele legate de politicile economice si fiscale.  

Domnul ministru Daniel Chitoiu a prezentat in sinteza obiectivele asumate de domnia sa in calitate de ministru al finantelor publice, obiective in cadrul carora accentul este pus pe stabilizarea si relansarea economiei, prin reforma sistemului finantelor publice, atat in ce priveste executia bugetara cat si administrarea si colectarea veniturilor statului concomitent cu implementarea reformelor structurale si administrative atat la nivel central, cat si regional.  

E.S domnul Martin Harris si-a exprimat aprecierea in legatura cu progresele facute in cadrul programului de reforma economica din ultima perioada, apreciind ca este un semnal incurajator atat pentru investitorii britanici care deja activeaza in piata romaneasca cat si pentru cei care sunt interesati de un posibil parteneriat cu Romania. Totodata, domnul Martin Harris a subliniat rolul extrem de important pe care Romania il ocupa in Europa Centrala si de Est remarcand interesul manifestat de companiile britanice de a investi in Romania.

Domnul ministru Daniel Chitoiu a evidentiat eforturile depuse de Guvernul Romaniei, incepute inca de anul trecut, accentuand obiectivul major asumat prin care se urmareste transformarea economiei romanesti intr-o economie concurentiala reala, crearea unui cadru prielnic pentru investttii si crearea de locuri de munca, in care restructurarea si implementarea managementului profesionist la companii cu capital majoritar de stat joaca un rol extrem de important.

In inchierea discutiilor cei doi demnitari au convenit sa intensifice relatiile dintre cele 2 parti, in vederea atat a aprofundarii schimbului de experienta cat si pentru imbunatatirea relatiilor comerciale care prezinta un potential inca neexploatat in intregime.

Sursa: MFP


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Discutii MFP. Ce tara a apreciat progresele economice ale Romaniei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016