Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Premierul anunta ca in 2015 nu se vor majora taxele

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 29 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: taxe, impozite, 2015, premierul, ponta, majorare

Aflat luni la Palatul Parlamentului, premierul Victor Ponta a anuntat ca anul viitor nu va fi majorata nicio taxa si ca nu va creste niciun impozit.


"Deci vreau sa spun foarte clar si sa fac un apel la seriozitate desi, in ultimele zile, am vazut foarte multa ipocrizie si neseriozitate din partea celor trei candidati ai domnului Basescu - Elena Udrea, Klaus Iohannis si Monica Macovei: anul viitor nu schimbam nimic la niciun fel de taxa. Nu se schimba cota unica, nu se schimba TVA-ul decat in jos, daca reusim si cred ca reusim sa reducem TVA la 9 % pentru fructe, legume, produse bio si carne, nu se schimba nimic din ceea ce priveste filozofia fiscala. Tot ceea ce am adoptat pana acum este incadrat in veniturile pe care le avem in acest moment, citeaza Agerpres.

De asemenea, potrivit Business24.ro, acesta a precizat:

"Daca incepem cu prostii si minciuni gen "tot TVA-ul il ducem la 19 %, scadem cota unica la 10 %" - prostii si minciuni pe care le-am vazut la dl. Iohannis, pentru ca dansul nu cunoaste si nu stie-acelea ar fi 6,5 miliarde de euro pe care, sigur, nimeni nu le poate acoperi de undeva. Dar asta este daca vine dansul la guvernare, ceea ce cu siguranta nu se va intampla, pentru ca nu il voi numi prim-ministru, cum nu l-am numit nici vicepremier cand si-a dorit acest lucru de curand, in februarie", a sustinut Victor Ponta.

In plus, premierul a asigurat audienta ca, in cazul in care actuala coalitie va ramane la guvernare pana in 2016, nu va creste nicio taxa si niciun impozit pentru ca tot ceea ce Guvernul a adoptat se incadreaza in veniturile avute in acest an si care sunt previzionate anul viitor.

"Inteleg campanie electorala, inteleg multe lucruri care se spun in campanie, dar asta e o prostie cu "fugiti din Romania ca nu stiu ce se intampla la anul". Se poate intampla un singur lucru rau la anul - eu sunt convins ca nu - dar se poate: sa continuam razboiul intre Guvern, Parlament si presedinte. Or, principalul meu obiectiv este acela de a fi un presedinte care nu doar ca-i uneste si ii reprezinta pe transilvaneni in egala masura cu moldoveni, cu bucuresteni, cu olteni, dar care si poate, si am dovedit acest lucru, sa colaboreze cu Guvernul si Parlamentul. Altfel, daca din decembrie o luam de la capat cu stilul Basescu, in care doar ne luptam, sigur ca lucrurile vor merge rau", a mai spus premierul, potrivit sursei amintite.



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Premierul anunta ca in 2015 nu se vor majora taxele":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016