Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Sindicatul National al Functionarilor: ANAF are nevoie acuta de personal, dar nu se pot face angajari fara examen

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 03 Oct. 2019
Tags: anaf, angajari, concurs, examen

Potrivit unui comunicat de presa remis de Sindicatul National al Functionarilor Meridian, ANAF are un deficit de angajati de peste 20%. Cu toate acestea, sursa citata este de parere ca angajarile nu se pot face fara concurs, doar in baza notelor obtinute la anumite materii la facultate.

"Aceasta initiativa nu este noua, prima data fiind raspandita in spatiul public de catre ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici. Desi in cadrul ANAF este nevoie acuta de personal, deficitul de angajati ajungand sa depaseasca 20%, nu credem ca aceasta varianta aleasa de ocupare a posturilor este cea mai buna. Angajarea personalului din randul tinerilor absolventi numai in baza notelor de la materiile studiate in facultate nu asigura o selectie a celor mai buni candidati, ce poseda calitatile si aptitudinile corespunzatoare. Mai mult decat atat, aceasta masura nu are nici macar acoperire legala deoarece, in prezent, nu se poate intra in randul bugetarilor fara promovarea unui concurs", se arata in comunicatul sindicatului, citat de Agerpres.ro.

Reactia vine ca urmare a declaratiilor facute de presedintele ANAF, Mirela Calugareanu care, zilele trecute, spunea ca posturile vacante ale institutiei se vor aloca pe baza mediilor de la facultate si a notelor de la anumite discipline.

Mirela Calugareanu a subliniat ca este posibil ca aproximativ 3.000 de posturi vacante sa fie transformate in posturi de debutant.

Citeste mai multe despre acest subiect AICI >>
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Sindicatul National al Functionarilor: ANAF are nevoie acuta de personal, dar nu se pot face angajari fara examen":
Rating:

Nota: 3.75 din 5 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016