Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Editorial: Mai multe autostrazi: chiar doua

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Tatiana Grigore la 10 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: vot, editorial, autostrazi, societate, viitor, generatie

Citesc ca in 2018 Romania ar putea avea chiar doua autostrazi transcarpatice. Sa nu uitam ca Transfagarasanul se va inchide, daca nu s-a inchis deja, pentru o perioada de 8 luni.


In strainatate nu se vor infiinta sectii suplimentare de votare, iata o alta stire, din categoria vestilor pe care vrei sa le primesti dimineata, la inceput de saptamana, alaturi de cafea. Fiindca sa infiintezi o sectie suplimentara de vot in strainatate e ca si cum ai vrea sa construiesti o autostrada in Romania.

Si iata cum se leaga si cum se potrivesc intre ele. Ma gandesc ca daca vor fi majorate impozitele ca sa fie compensate masuri despre care s-a discutat aprig in a doua jumatate de an, nu vom mai avea oricum suficienti bani sa scoatem masina din garaj, daramite sa cutreieram tara de la est la vest sau de la nord la sud.


Cineva imi povesteste despre o campanie facuta pe trecerea de pietoni si despre un banner. Ma gandesc ca in tara asta am putea turna cele mai bune filme de comedie si daca am lasa o camera sa filmeze o zi intreaga orice intersectie. Am obtine astfel si cel mai bun portret al unei societati care inca nu a inteles care ii sunt obligatiile si care ii sunt drepturile. Cel mai mult ma sperie oamenii care nu inteleg ca sunt responsabili si pentru viitor.

Ieri dupa-amiaza, discutie in troleibuz, intre patru pusti, doua fete si doi baieti, de nu mai mult de 13 ani. E o discutie cu iz politic, iar uimirea mea creste exponential pe masura ce copiii vin cu cifre si argumente tulburatoare. Mai ca imi vine sa ma intorc dupa vreo camera ascunsa. Citesc zilnic presa si tot n-as fi avut la indemana cifre atat de exacte.

"Intr-un fel as vrea sa iasa X, sa-i vad pe toti in strada dupa doua saptamani. Doar voi l-ati votat. Sa se invete minte.", adauga unul dintre ei, iar mie nu-mi vine sa cred. Aceasta este noua generatie, acestia sunt oamenii pentru care absurdul prezentului nu va mai fi permis peste cativa ani, cand vor avea si ei drept de vot.

Aceasta este generatia care, pe de alta parte, e impartita intre cei care vor munci pentru bacalaureat si cei care nu vor mai avea nevoie de examen ca sa imparta acelasi spatiu al facultatii cu ei. Dar legea se schimba, doar la asta ne pricepem cel mai bine.

La modificari facute dupa ureche, dupa anotimp. Am incredere in ei, in cei care au azi 13 ani. Cu prezentul meu, fac ce pot. Si votez pentru ei, pentru cei de 13 ani.



Tatiana Grigore
Tatiana Grigore - Economist si consultant fiscal, cu experienta de peste 10 ani in domeniul taxelor si impozitelor

Editor colaborator Contabilul.ro


Urmariti-ne si pe Facebook!


Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!
 

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Editorial: Mai multe autostrazi: chiar doua":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016