Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noi intalniri intre investitori si MFP. Modificari privind politicile fiscale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: investitori, mfp, fiscalitate, politicile fiscale, afaceri

Incepand cu perioada urmatoare, vor avea loc intalniri lunare intre investitori si reprezentanti ai Ministerului de Finante Publice, acestea avand ca scop o armonizare in ce priveste politicile si prioritatile fiscale.


In acest sens a fost emis un comunicat al organizatiei care cuprinde cele mai mari trei structuri de investitori straini si romani de pe piata locala, citat de Mediafax:

"Grupul de lucru pentru probleme de fiscalitate din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR) a stabilit o modalitate de colaborare si consultare cu Ministerul Finantelor Publice in cadrul unei intalniri recente cu doamna ministru Ioana Petrescu, intarind angajamentele asumate de ambele parti prin Acordul de Colaborare al CDR cu Guvernul Romaniei. Mecanismul de consultare agreat prevede organizarea de intalniri lunare care vor precede intrevederile reprezentantilor CDR cu Primul Ministru, in vederea armonizarii viziunii asupra politicilor si prioritatilor fiscale".

Totodata, potrivit aceleiasi surse, reprezentantii CDR declara ca, avand in vedere importanta si impactul masurilor fiscale la nivelul comunitatii de afaceri reunita sub egida Coalitiei, s-a stabilit ca acordarea unui timp de reactie la proiectele legislative ale Ministerului Finantelor de cel putin 72 de ore este necesara pentru a asigura colectarea unor puncte de vedere pertinente.

Grupul de lucru a adus in atentia echipei ministeriale prioritatile ce vor fi urmarite pana la finele anului 2014 si asupra carora se angajeaza sa ofere expertiza, respectiv modernizarea si rescrierea Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, procesul de modernizare al ANAF si combaterea evaziunii fiscale si imbunatatirea gradului de conformare voluntara.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noi intalniri intre investitori si MFP. Modificari privind politicile fiscale":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016